Of Eager Spirit
Golden Retrievers uit werklijn

Dekreuen

Onze dametjes hebben in de loop der jaren best veel reuen geproduceerd. Deze handsome guys worden ook af en toe gebruikt om een nestje mee te fokken.


                  You Make Loving Fun Of Eager Spirit
              roepnaam Andor
                geboren 17 april 2018
                                  
Gezondheidsuitslagen:
HD A en ED vrij
DNA testen: PRA1, PRA2, prcd-PRA, Ichthyosis, MD, NCL allen vrij
ECVO oogonderzoek dd 22 oktober 2020: alles vrij
                                 
Andor is een broer van onze Gina - Take My Breath Away Of Eager Spirit - en heeft een heerlijk leventje samen met grote vriend Rowan en Yvette Keij  en Jeroen Mulder. Baasjes zijn mega actief en doen allerlei leuke dingen met de 2 vierbenige mannen: jachttraining, suppen, hiken, gaan mee op actieve vakanties........ te veel om allemaal op te noemen.
Yvette werd door KNGF ( Koninklijke Nederlandse Geleidenhondenfonds ) benaderd dat zij Andor graag wilden gebruiken als dekreu voor door hun goedgekeurde teefjes om de pups dan op te leiden tot hulphond. Zijn eerste nestje werd geboren op 20 september 2020 en hieruit zijn 8 bonte pups voort gekomen. Deze zijn inmiddels ondergebracht bij gastgezinnen. Op 3 november 2020 heeft Andor nog een date gehad, dit keer met een golden dame - eveneens via de KNGF - en op 2 december 2020 liet de echo zien dat het teefje drachtig is.
Interesse in deze vrolijke, zachte, leuke jongeman. Stuur dan een berichtje naar mij - via mail: wilmakesselring@tele2.nl of neem contact op met de eigenaar van Andor, Yvette Keij, via mail yvette.keij@gmail.com
 
Copyright (c)2014 Of Eager Spirit